'prvu i zadnju' / Beljak: 'Ni u kojem slučaju ne bi podržao Petrova za premijera! On je propustio svoju priliku'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Šef HSS-a Krešo Beljak kazao je kako niti u jednom slučaju ne bi podržao Božu Petrova za premijera

11.7.2016.
16:49
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak komentirao je izjave Mostovaca da su seljaci sa socijaldemokratima sklopili 'trgovačku koaliciju', ali i priče kako je SDP angažirao HSS samo da bi uništio Božu Petrova u Metkoviću, prenosi N1.

"Napravili smo sve transparetno i ljudi koji glasaju za nas znat će za što glasaju. Mi ćemo unaprijed podržati gospodina Milanovića za premijera, dogovorili smo unaprijed i podjelu odgovornosti, a gospoda nek' ponovno idu kod javnog bilježnika i neka ponovno zamagljuju hrvatsku javnost, kao što su radili zadnjih godinu dana. Mislim da to ovog puta neće proći", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan bi li bi podržao Božu Petrova za premijera, ukoliko dođe do stvaranja velike koalicije nakon izbora, odgovorio je: "Ne, ni u kojem slučaju. Mi smo javno rekli sve kako i što mislimo. Naš koalicijski partner je SDP i uvjeren sam da će to tako biti. A g. Petrov je propustio svoju priliku da bude premijer prije nekoliko mjeseci i mislim da mu je to bila prva, jedina i zadnja prilika u životu".

"Nitko nikoga ne može uništiti sa strane. Svaki lokalni čelnik se može uništiti jedino sâm. Kad idete na izbore, iza vas je četverogodišnji rad, koji birači ocjenjuju. Ako Most izgubi u Metkoviću, neće im nitko biti kriv osim njih samih, kao što je i Jambo sam kriv što je izgubio izbore od istih tih ljudi", komentirao je priče da je suradnju HSS-a sa SDP-om inicirao Jambo kako bi uništio Petrova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo