TKO JE SLJEDEĆI? / Banožiću je našao zamjenu dok si rekao 'keks', hoće li i Filipoviću? Ministar najavio obraćanje i sljedeći korak u karijeri?

Što je točno presudilo Filipoviću u ovom slučaju i tko će ga naslijediti

12.12.2023.
19:46
VOYO logo

Nakon Marija Banožića, još jedna ekspresna smjena, ovoga puta ministra gospodarstva Davora Filipovića. time je i Jurica Lovrinčević prestao je biti njegov posebni savjetnik.

Što je točno presudilo Filipoviću u ovom slučaju i tko će ga naslijediti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Plenković naveo je dva razloga, iako je dojam da je odavanje informacija MOST-u ono što je moglo biti presudno.

Zanimljivo, Plenković je smijenio Filipovića koji se uopće ne spominje striktno da je upleten u to navodno prodavanje oglasnog prostora ili odavanje tajni MOST-u. Takvu ekspresnu smjenu vidjeli smo još u 2 situacije, onoj Marija Banožića i kad je bivšem ministru Darku Horvatu USKOK pokucao na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz krugova bivšeg ministra Filipovića RTL doznaje da on tvrdi da nije ništa kriv te da će se sutra obratiti javnosti. Najavljuje da će otići mirno i da ima gdje otići nakon smjene, a to je Ekonomski fakultet gdje je bio profesor prije nego što je postao ministar gospodarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo