Zaustavljeni projekti 'velikog graditelja' Bandića

21.4.2012.
11:09
VOYO logo

Gradonačelniku ZagrebaMilanu Bandiću dan je rok do ponedjeljka da umjesto kontroverznih radova u Plan izgradnje komunalne infrastrukture predloži alternativne i prioritetnije projekte, a ukoliko se to ne dogodi, zastupnici će Plan promijeniti sami.

"Zatražili smo od Vijeća gradskih četvrti da nam dostave prioritete koji su važniji od popločavanja Cvjetnog trga, koji je u dobrom stanju", potvrdio je Jurica Meić (SDP) iz Skupštine. Plan, u kojem se trenutno nalaze sporni radovi, u četvrtak ide pred Skupštinu, a dosad ga nisu prihvatili ni skupštinski odbori niti vijeća gradske četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrak u strogom centru

"Drago mi je čuti da se gradskim zastupnicima vratila pamet", kaže Pero Kovačević iz GČ-a Trnje, u kojem je planirano pet fontana. Umjesto toga, Vijeće je zatražilo uređenje Trnjanske ceste od Avenije V. Holjevca do Savskog nasipa i uvođenje vodoopskrbe za četiri domaćinstva u blizini Držićeve avenije.

U Donjem Gradu prioritetom smatraju kompletnu rekonstrukciju Primorske ulice i javne rasvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje komunalne infrastrukture Donjeg grada najbolje je bilo vidljivo u Petrinjskoj ulici kada su prilikom radova nađene cijevi iz 1905. godine. Cvjetni trg dobro je osvijetljen, a čim se maknete stotinjak metara dalje, dosta je mračno. Ne slažemo se s rekonstrukcijom Cvjetnog", kaže Marijan Oljica iz GČ-a Donji Grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo