Bandićevi ljudi na crno prodaju ulaznice

Službenici iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića prodaju karte za utakmice Lige prvaka na maksimirskom stadionu, koje su službeno već 'rasprodane'.

10.9.2011.
15:59
VOYO logo

Novinari Večernjeg lista došli su do informacije da se u Uredu gradonačelnika prodaju karte za utakmice Lige prvaka na Maksimiru, iako su službeno rasprodane. Odlučili su cijelu stvar provjeriti te su nazvali u Ured Ured i putem telefona dogovorili prodaju.

Po karte za Ligu prvaka, s posebnim naglaskom na one za istočnu tribinu maksimirskog stadiona, koje su, inače, rasprodane prvi dan prodaje na blagajni kluba, novinari su krenuli ni manje ni više nego u ured Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su čuvaru na ulazu rekli kamo idu samo ih je telefonski najavio i rekao da prođu dalje. Ispred Ureda gradonačelnika susreli su jednog tinejdžera koji je također došao kupiti karte. Teta mu radi u Poglavarstvu i rekla mu je tko prodaje karte.

Kada su ušli u sobu 366 jedna od dviju tajnica otvorila je ladicu i dala im kuvertu s logotipom grada Zagreba i dva paketa ulaznica za istok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potrazi za ulaznicama za sjever, otvorila je drugu ladicu i otkrila pogled na krcatu ladicu vrijednih ulaznica za koje su brojni navijači stajali u redu od sedam sati ujutro. Karte za 'rasprodani' istok platili su ukupno 1400 kuna. Na upit mogu li i prijatelje poslati da tu kupe karte, tajnica im je odgovorila potvrdno.

Naknadno se doznalo da u ladici Bandićeva ureda ima i karata za zapadnu tribinu. Kupio ih je jedan mladić kojeg su novinari sreli ispred zgrade zagrebačke vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ma, moraš znati reći pravo ime i onda možeš gore dobiti zapad'', rekao je za Večernji list, te nije otkrio na čije ime točno misli.

U Bandićevu uredu tarifa je regularna – 'rasprodani istok' 800, sjever 600 kuna. Zanimljivo, nema ni limita koliko paketa ulaznica hoćeš kupiti, iako je Uefa odredila pravilo o dva paketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanja u Uredu gradonačelnika zašto tamo prodaju karte po preporuci i komu na kraju taj novac ide zasada nije bilo odgovora. Isto je i u Dinamu, odgovor također još nije stigao.

Vezani članak:

arti-201109081025006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo