BANDIĆ ŠIRI SVOJU STRANKU: / 'Pripremamo se za parlamentarne izbore, bez nas se neće moći stvoriti odgovorna vlast'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXELL
3.10.2017.
21:36
Sanjin Strukić/PIXELL
VOYO logo

Bandić je križevačkim stranačkim kolegama poručio da od početka vode računa samo o jednom, da ono što ljudima kažu - to i realiziraju i da djela budu bitnija od riječi.

'Križevci će jednog dana imati standard kao Zagreb'

„Ako tako budu delali, onda će stranka imati perspektivu u Križevcima, kao što ima 17,5 godina u Zagrebu. Ne bih ništa dodao, osim da Križevci jednog dana budu imali standard kao ljudi u Zagrebu“, rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je također da neće stati u sljedećih godinu dana na osnivanju stranačkih organizacija dok ne pokriju sve mjesne odbore, općine, gradove i županije u te četiri izborne jedinice koje graniče s gradom Zagrebom.

Predsjednik križevačke organizacije Drago Lepčić

„Pripremamo se za parlamentarne izbore da budemo stranka bez koje se neće moći stvoriti odgovorna vlast na državnoj razini“, rekao je Milan Bandić na osnivačkom skupu gradske organizacije Križevaca Stranke rada i solidarnosti u utorak navečer u Križevcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za predsjednika križevačke organizacije izabran je Drago Lepčić.

Bandića je prije skupa primio i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn. Predstavljanju stranke nazočili su i gradonačelnik Mario Rajn i predsjednik Županijske gospodarske komore Mirko Habijanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo