BANDIĆ OZBILJNO TVRDI DA NIJE ZNAO ZA PALMINU POVEZANOST S ARKANOM: / 'Progutat ću 100 žaba'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Milan Bandić je istaknuo kako suradnja nema alternative i kako on nema kompleks da hrvatski čovjek surađuje sa Srbima, te da nije znao da je Palma bio Arkanov prijatelj

7.11.2018.
12:22
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj presici za mediji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić reagirao je na prozivke zbog službenog posjeta Zagrebu kontroverznog bivšeg gradonačelnika Jagodine i sadašnjeg predsjednika skupštine tog grada Dragana Markovića Palme koji je bio blizak sa Željkom Ražnatovićem- Arkanom. Naime, zbog tog posjeta reagirali su iz Udruge veterana zagrebačkih branitelja Vukovara i HVIDR-e.

Traže ispriku

Udruga veterana zagrebačkih branitelja Vukovara priopćila je kako su "zgroženi činom Bandića koji je u Zagrebu ugostio Dragana Markovića Palmu, predsjednika skupštine općine Jagodina – potvrđenog četnika, Arkanovog potrčka", dok su iz Hvidre zatražili njegovu ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj presici za mediji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je kako nije znao kakav je bio odnos Palme s Arkanom, kako će se ispričati braniteljima i progutati sto žaba ako treba.

Image
SRAMOTAN POTEZ ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA? Logoraši Bandiću: /

'Više nisi dobrodošao'

Image
SRAMOTAN POTEZ ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA? Logoraši Bandiću: /

'Više nisi dobrodošao'

Jedine persone non grata su ratni zločinci

"Prvo da vam kažem da je Domovinski rat završio, drugo - mi smo u Domovinskom ratu pobijedili, i treće - jedine persone non grata u Hrvatskoj su ratni zločinici, o čemu trebaju voditi računa institucije. Što ja trebam razgovarati tko je što radio devedesetih godina, tko je smjenjivao Arkana. Ja to nisam radio", rekao je Bandić, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački gradonačelnik rekao je da će kada su branitelji u pitanju progutati ne jednu, nego sto žaba.

'Ja im se ispričavam, ali nisam napravio ništa za što nisam znao'

"Znao sam da je Palma peterostruki gradonačelnik Jagodine, da je zastupnik u Skupštini sam također znao, ali nisam znao da je bio Arkanu na svadbi i da je Arkanov prijatelj. Oni branitelji koji su prepoznali u tome da je Bandić htio revidirati ono zašto smo se borili, ja im se ispričavam. Ja im se ispričavam, ali nisam napravio ništa za što nisam znao. Ne mogu se ispričavati za ono što nisam znao", izjavio je zagrebački gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričat ću se sto puta

Milan Bandić je istaknuo kako suradnja nema alternative i kako on nema kompleks da hrvatski čovjek surađuje sa Srbima.

"Mi moramo raditi svoj posao, rat je završio, pobijedili smo, zločinci trebaju biti tamo gdje trebaju biti, a ljudi trebaju raditi svoj posao. Da sam znao tko je s kim pio kavu u Jagodini, normalno da ne bih to radio, ali nisam znao. Ja znam gdje sam ja bio, a što se tiče branitelja, ne da ću se ispričati, ispričat ću se sto puta i progutati sto žaba, ali miševima koje ste vi zvali u svoje emisije da popune vaš program, da popljuju Bandića, to ide vama na dušu. Jadne su televizije koje ugošćuiju ljude od tog formata, a jadni su i oni koji ih zovu", rekao je Bandić novinarima, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo