BANDIĆ O PREDIZBORNIM KOALICIJAMA: / 'Ne znam kud je HSS krenuo. Ja ću s normalnima kakav sam i sam'

Image
Foto: PIXSELL, Davor Višnjić

Svečano otvaranje zagrebačke uspinjače nakon obavljenog remonta, gradonačelnik Milan Bandić iskoristio je i za osvrt na recentne političke događaje.

8.7.2016.
10:23
PIXSELL, Davor Višnjić
VOYO logo

Odluku HSS-a da na izvanredne izbore ide s SDP-om i lijevim blokom Bandić je prokomentirao riječima: "Ne znam kud HSS kreće, želim im puno uspjeha", prenosi N1.

Image
GLAVNI ODBOR HSS-a DONIO ODLUKU: /

'Na izbore idemo u koaliciji sa SDP-om'

Image
GLAVNI ODBOR HSS-a DONIO ODLUKU: /

'Na izbore idemo u koaliciji sa SDP-om'

Nevidoviti Milan

Na pitanje o tome što očekuje od programa HDZ-a kojeg će danas predstaviti budući predsjednik te stranke Andrej Plenković, Bandić je odgovorio u svome stilu: "Nisam ja proročica Pitija, ne znam šta će Plenković reći", kazao je te i Plenkoviću i HDZ-u kao i HSS-u poželio puno uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije za eksperimente

Puno određeniji nije bio ni u odgovoru na pitanje s kim će njegova stranka u koaliciju - ni s malima ni s velikima, kaže.

"Ni mali ni veliki, nego normalni kakav sam i sam, koji imaju djela, a ne riječi iza sebe. Sve ćete ostalo čuti na vrijeme. Ne mogu ja natjerati ljude da glasaju za mene", rekao je dodavši da će glas njemu kao kandidatu za premijera dati svi koji žele promjene nabolje, a ne eksperimente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Savici ima mjesta i za crkvu i za park"

Na koncu se osvrnuo i na prosvjed stanovnika zagrebačke četvrti Savica koji ne žele da se na mjestu tamošnjeg parka i igrališta gradi crkva.

"Tamo je crkva trebala biti i prije 45 godina. Oni koji nisu bili blagonakloni prema crkvi prije 45 godina i danas su oni koji se bune. Ima mjesta i za crkvu i za park", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo