POJEFTINJENJE CIJENA / Bandić o bazenima: 'Tu majka Isusova ne zna koliko je karata prodano i koliko je utrženo'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Gradonačelnik Bandić najavio je i provođenje ankete među građanima o radnom vremenu gradskih bazena.

6.6.2017.
14:14
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u utorak uz veliki bazen ŠRC Šalata pojeftinjenje ulaznica za sve gradske bazene za građane od 40 do 66 posto, otkrivši tako na što je mislio kada je u pobjedničkom obraćanju u izbornoj noći u nedjelju najavio je da će jedna usluga za građane uskoro pojeftiniti.

Od srijede, 7. lipnja,  cijena dnevne ulaznice za gradske bazene za odrasle će radnim danom pojeftiniti s 20 na 10 kuna, a vikendom s 25 na 15 kuna.  Za djecu, invalide i umirovljenike cijena će radnim danom biti smanjena s 15 na 5 kuna, a vikendom s 20 na 10 kuna. Mjesečne ulaznice pojeftinit će 50 posto, na 150  kuna za odrasle, odnosno 100 kuna za  za djecu, umirovljenike i invalide. Godišnje ulaznice iznosit će 1.500 odnosno 800 kuna, a godišnje za sve bazene 1.600 odnosno 900 kuna. Dnevna obiteljska ulaznica umjesto sadašnjih 60 kuna bit će 30 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Bandić najavio je i provođenje ankete među građanima o radnom vremenu gradskih bazena.

"Nisam se nikada bavio Ustanovom za upravljanje športskim objektima i neke stvari i mene šokiraju pomalo. Sada kada sam to pogledao vidim da od  sedam  bazena nijedan nema isto radno vrijeme", kazao je Bandić ocijenivši to "javašlukom i neredom" te najavio provođenje ankete o tome od kada do kada građani žele da bazeni rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa će se provesti u roku od tjedan dana među stanovnicima kvartova u kojima se bazeni nalaze a potom će se njihovo radno vrijeme prilagoditi građanima.

U roku od 30 dana bit će uvedena i automatska naplata ulaza na sve gradske bazene, najavio je Bandić. "Tu majka Isusova ne zna koliko je karata prodano i koliko je utrženo", rekao je .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit kako misli osigurati  većinu u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, Bandić je odgovorio da je Stranka rada i solidarnosti spremna za stabilnu većinu odreći se mjesta predsjednika i potpredsjednika Skupštine. 

"Dobili smo  izbore na sve četiri razine, za gradonačelnika, relativnu većinu u Skupštini, relativnu većinu u vijećima gradskih četvrti i u većini mjesnih odbora i napravit ćemo sve da se napravi stabilna većina, pod cijenu da stranka ne bude imala časničko mjesto, ni predsjednika ni potpredsjednika", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanja o preslagivanju u Saboru nije želio odgovarati, samo je poručio da će se o tome raspravljati u stranci.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo