planirao otvoriti salon / Bandić izbacio Jozu Brkića iz prostora u Ilici: Ostavio dug od nekoliko tisuća kuna

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prema potvrdi Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva duguje zakupninu u iznosu od 36.558,08 kuna

8.5.2019.
8:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Milan Bandić izbacio je Jozu Brkića iz još jednog gradskog lokala. Radi se o prostoru u Ilici 36 gdje je gdje je trebao niknuti salon za uljepšavanje s manikurom i pedikurom

Prema službenom objašnjenju koje potpisuje zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, “očevidom provedenim 01.04.2019. utvrđeno je da je zakupnik započeo s adaptacijom predmetnog prostora, međutim, isti i dalje nije priveden namjeni, niti se u istom obavlja ugovorena djelatnost, a prema Potvrdi Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva d.o.o. od 05.04.2019. zakupnik duguje zakupninu u iznosu od 36.558,08 kuna, pričuvu u iznosu od 1220,40 kuna, komunalnu naknadu u iznosu od 4778,72 kuna, naknadu za uređenje voda u iznosu od 194,40 kuna i spomeničku rentu u iznosu od 2160,00 kuna”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Brkić za Jutarnji kaže da je kompletni projekt za salon već napravio, kako je trebao imati ulazni dio s recepcijom te dva odvojena prostora za manikuru i pedikuru, no kako se mjesecima borio s vlagom u prostoru gdje je zakupac. Kaže da je do kašnjenja u plaćanju došlo jer je sredstva predviđena za plaćanje zakupa potrošio na rješevanje problema s vlagom te da je spreman odmah podmiriti postojeći dug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Brkiću je prije desetak dana Grada Zagreba oduzeo prostor u Paromlinskoj gdje je želio otvoriti restoran brze hrane.

Brkić stariji u zakupu ima 26 poslovnih prostora u najužem centru Zagreba. To što je ostao bez dvije atraktivne lokacije, smatra, politička je igra jer je brat moćnog HDZ-ovca s kojim je osumnjičen u najnovijem kraku afere 'sms'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo