'JOŠ SE NIJE UMORIO' / Bandić i poslije izbora ostaje na čelu Zagreba

Image
Foto: PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je kako će nakon parlamentarnih izbora, 4. prosinca, ostati na dužnosti gradonačelnika Zagreba te izrazio uvjerenje da će u Hrvatskom saboru djelovati njegov klub zastupnika.

22.11.2011.
20:10
PIXSELL
VOYO logo

Odgovarajući na pitanja novinara u Gradskoj kavani gdje je upriličio 'rođendansku kavicu' kako bi proslavio svoj rođendan s prijateljima i simpatizerima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je okupljene ujedno pozvao da pomognu rad Centra za prevenciju moždanog udara.

"Siguran sam da će klub zastupnika 'Stijena' Milana Bandića, bez obzira koliko imao ljudi, pomoći da hrvatska kola idu naprijed", kazao je Bandić novinarima u Gradskoj kavani, gdje je stigao u pratnji Folklorno instrumentalnog sastava "Remete" i gdje se okupila i većina pročelnika gradskih ureda i članova gradske uprave i dio nekadašnjih čelnika gradskih tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kompetentnost, radišnost, odgovornost, solidarnost i socijalna pravda temelji su tima kojem sam na čelu. Nakon izbora neće biti lako, no niskopodni tramvaji će i 5. prosinca voziti zagrebačkim ulicama, a oni koji budu u 'sedlu odgovornosti' morat će zasukati rukave i raditi 16 sati dnevno u interesu hrvatskih građana", rekao je.

Naglasio je kako će Klub nezavisnih zastupnika "Stijena" Milana Bandića pomoći onima koji će to jamčiti kad dobiju povjerenje građanki i građana. Također je rekao kako neće odustati od gradonačelničke dužnosti te da se priprema i za pet mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan Bandić ostaje svoj posao odraditi do kraja. Još se nisam umorio. Radim istim entuzijazmom, voljom i žarom kao i prije 11 i pol godina", odgovorio je Bandić na pitanje novinara hoće li odustati od gradonačelničke dužnosti uđe li u Sabor. "Mojim kolegama koji uđu u Sabor, pomoći ću da maksimalno demonstriraju ono što radimo zadnjih 11 i pol godina u Zagrebu: u Zagrebu smo napravili europsku metropolu, a zajedno možemo od Hrvatske napraviti europsku Hrvatsku. I to je naša zajednička zadaća", istaknuo je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo