UTRKA ZA PANTOVČAK / Bandić: 'Čovjek koji vodi Zagreb 20 godina ne može naštetiti predsjednici'

Image
Foto: RTL / PIXSELL

'Među vukovima treba zavijati, a među janjadi blejati', poručio je zagrebački gradonačelnik

27.12.2019.
12:41
RTL / PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ustvrdio je u petak na pitanje je li njegova podrška Kolindi Grabar-Kitarović naštetila njezinim izbornim rezultatima u Zagrebu da čovjek koji vodi Zagreb 20 godina ne može naštetiti nikome pa ni predsjednici te je poručio da je on "rješenje, a ne problem". 

"Čovjek koji vodi Grad 20 godina ne može naštetiti nikome pa ni predsjednici. Iz afirmativnih premisa slijede afirmativne konkluzije, a iz negativnih premisa... ja nisam navikao na njih", izjavio je Bandić u Gradskoj upravi gdje je predstavio novi kolektivni ugovor za zaposlenike  ZET-a, Zagrebačkog velesajma i Vodoopskrbe i odvodnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je shvatio više od osam posto glasova, koje je u Zagrebu dobio predsjednički kandidat Dario Juričan, koji je svoju kampanju temeljio na satiričnom prikazivanju Bandića kao simbola korupcije, odgovorio je kako je to demokracija, a on se ne bavi Juričanom.

"Mali ljudi se bave drugim ljudima, prosječni stvarima, a veliki budućnosti. Ako hoćete biti u novinama i medijima, samo pljunite Bandića i vi ćete to prenijeti. Ja se ne bavim drugim ljudima, drugi se bave sa mnom, ja sam rješenje, a ne problem", rekao je Bandić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezano uz reakcije Hrvatskog novinarskog društva i javnosti na njegovo ponovno vulgarno ponašanje prema jednoj novinarki, Bandić je poručio novinarima: "Istom mjerom kao što se vi prema meni ponašate, tako ću se ja prema vama ponašati". 

"Ja čuvam svoje dostojanstvo, čuvam i vaše, i dok god budem na funkciji, to ću činiti. Ja sam Milan Bandić, može mi biti, ja sam se izborio da štitim svoj dignitet i svoje dostojanstvo kad god je ugroženo", rekao je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Među vukovima treba zavijati, a među janjadi blejati. Ja sam nešto i knjiga pročitao, uz ulicu koju orem svaki dan, za razliku od drugih koji iz salona vode politiku", kaže Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo