Blagoslovljen mliječni novac / Bahata razmetljivost sina Luke Rajića: šepirenjem novčanicama digao tlak hrvatskoj javnosti

Razmetljiva razmaženost dobila je novu definiciju zahvaljujući Luki Rajiću Junioru. Mali bogataš jako se voli hvaliti svojim bogatstvom, pa svoje igranje šuškavim novčanicama redovito snima i objavljuje po društvenim mrežama.

12.1.2017.
18:30
VOYO logo

Najnoviji video kojim vadi mast Hrvatima na društvene je mreže plasirao Luka Rajić Junior. U njemu se rasipa novcem svoga oca. Jesu li mama i tata to znali?

Borna Rajić mogla bi komentirati samo "Bog je dobar - svakome je pravedno raspodjelio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagoslovljen je lovom do krova. Super luksuzni život ima na račun tatina mlijeka, a razmetanje istim daleko je od bon tona. Ovo inače viđamo samo na filmovima. 

Je li ponašanje roditelja uzrokovalo i ovakvo njihovo? Mediji koji ih prate čak tu i vide poveznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sin Borne i Luke Rajića s jedne strane odrastao je sa majkom koja je preko društvenih mreža pokušala izgraditi neku svoju karijeru ili samo image", analizira Ana Lukiček, novinarka 24sata. "Pošto su, ja bi se usudila reći, sinovi to cijelo vrijeme promatrali, vjerojatno su takav nekakav model ponašanja i prisvojili te počeli i sami primjenjivati!"

E to je uspjeh svakog roditelja - svom djetetu usaditi prave životne vrijednosti. Svi znamo koje su to. No jedna kod Rajićevih definitivno ne postoji. Skromnost, što je to?  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svijetu postoji epidemija lažne skromnosti i to je patologija. Ali s druge strane skromnost je i grijeh, jer vi kao čovjek ste rođeni s određenim potencijalom i određenim talentima i vaša je sveta dužnost da ih ostvarite!", kazala je Borna Rajić.

S tatinim početnim kapitalom Borna, Luka i Fran Rajić lijepo se penju na društvenoj ljestvici. A kad imaš para, na tebe se lijepe wannabe prijatelji. Obožavatelja na društvenim mrežama imaju na izvoz. I svi se oni (oh, kako lijepo i iskreno!) dive njihovu bogatstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata je uvijek tu da stane u obranu svojih mezimaca.  Tata je, sigurno, platio i ovu, vjerojatno najskuplju proslavu tinejdžerskog rođendana u Lijepoj našoj. Tekli su potoci najskupljeg šampanjca, i time se, naravno, opet trebalo pohvaliti na društvenim mrežama 

"Ja sam se malo iznenadila, s obzirom da se otac, gospodin Luka Rajić, poznatiji kao kralj mlijeka zapravo drži jako u privatnosti. On zaista pokušava što skromnije...pokušava od javnosti sakriti vrijednost bogatstva, što se tiče i poslovanja i što se tiče same obiteljI!", kazala je ​Ana Lukiček, novinarka 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je i sam isticao Luka Rajić, on je "1999. krenuo s jednim rabljenim vozilom". 

Eaaa da, no njegovi su sinovi u puno boljim startnim pozicijama, pa se blagoslovljeni Luka junior pohvalio fotkom njihova najnovijeg voznog parka - pristiglog također od mliječnog novca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova djeca ustvari komentiraju sami svoje bogatstvo sa ovim hestegovima blessed milk money...", kaže Ana Lukiček. "Evo zadnja u nizu je ova fotoka gdje svaki od njih sjedi na svome novom automobilu. Možda je to ipak pitanje za policiju, da li uopće ti dečki, ako uopće voze ove aute, koji ne odgovaraju njihovim mogućnostima, jer ti automobili imaju više konja nego li mladi vozač po godinama, smiju upravljati na cestama", komentira ​ Ana Lukiček.

No ipak, čini se da 17. godišnji Luka Rajić može sve...Jer milk money i dalje teče – u milijunima! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo