puna usta hvale / Jandroković i Bačić složni: Capak odlično radi svoj posao, on i Stožer imaju punu potporu vladajuće većine i Vlade

Cilj je da izdrži test vremena, a da ne bude zakon koji obilježava samo 2020. godinu, istaknuo je Bačić

28.7.2020.
10:00
VOYO logo

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i šef Kluba HDZ-a Branko Bačić, komentirali su je li Krunoslav Capak nakon svoje odluke o tome da zastupniku Dariu Hrebaku ne odredi samoizolaciju postao teret za Stožer. 

"Gospodin Capak dobro, profesionalno i kvalitetno radi svoj posao i radio ga je tako od početka, tako da ne prihvaćam i ne mislim da su kritike na njegov račun ispravne, kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Bačić smatra da šef HZJZ-a Krunoslav Capak sjajno obavlja svoj posao.

"Brojke tijekom proteklih pet mjeseci govore da i on i njegova ustanova i cijeli Stožer taj posao obavlja jako dobro. Ima punu potporu nas u vladajućoj većini i Vladi", kazao je Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakon o obnovi

Bačić je nakon sastanka u Saboru komentirao i Zakon o obnovi Zagreba nakon potresa.

''Konkretne primjedbe oporbe ćemo vidjeti tek u drugom čitanju. U ovoj ćemo raspravi uglavnom čuti načelne primjedbe", kazao je Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bačić je dodao kako smatra da je zakon dobar. Cilj je da izdrži test vremena, a da ne bude zakon koji obilježava samo 2020. godinu, istaknuo je Bačić.

Što se tiče aplikacije za praćenje zaraženih, Bačić je rekao da je još nije instalirao, ali je podsjetio da je i u ožujku govorio da mu je takav pristup poželjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
niskorizično /

Čeka li nas najesen nova karantena? Capak: 'Intenzivno se razmišlja o ograničenju okupljanja'

Image
niskorizično /

Čeka li nas najesen nova karantena? Capak: 'Intenzivno se razmišlja o ograničenju okupljanja'

"Na dobrovoljnoj je bazi u ovom trenutku, ovih dana ćemo posvetiti tome malo više pažnje. Mislim da se ne bismo trebali bojati toga da građani mogu vidjeti ako su u blizini nekoga zaraženog", rekao je Bačić. Aplikaciju inače nije instalirao ni predsjednik Sabora Jandroković, koji je kazao da će je instalirati "bude li potrebno".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo