IZBORNIK VJERUJE U PROLAZ / Babić optimističan i nakon poraza: 'Ne smijemo gubiti vjeru u naše sposobnosti'

Hrvatska je u nedjelju navečer doživjela bolan poraz u drugom kolu skupine B Europskog prvenstva u Poljskoj. Kaubojima su rukometnu lekciju večeras održali Norvežani koji su slavili sa 34-31

17.1.2016.
20:02
VOYO logo

Hrvatska je u nedjelju navečer doživjela bolan poraz u drugom kolu skupine B Europskog prvenstva u Poljskoj. Kaubojima su rukometnu lekciju večeras održali Norvežani koji su slavili sa 34-31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dojmove otkrio nam je izbornik Željko Babić.

Zašto nismo bili pravi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je to reći. U ključnim smo trenucima napravili par tehničkih grešaka. U obrani je možda nedsotajao koji prekid više... Norveška je igrala jako dobro i ne smijemo gubiti vjeru u naše sposobnosti. Nismo pokazali sve što možemo. Treba se okrenuti Islandu i pokušati ih pobijediti".

Čime niste bili zadovoljni? Čini se da ima puno crnih rupa u utakmici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem je što nismo trenirali zajedno. U određenim trenucima intenzitet igre nam padne. I tada je normalno da se događaju tehničke greške. Vidjeli ste da je Kopljar šepao, boli ga koljeno".

Ima dosta ozljeđenih - kakvo je realno stanje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni generalno svi mogu igrati, ali ovakav težak ritam je teško pratiti. Uslijed tih problema događaju se tehničke greške ili odluke koje nisu bile dobre. Ovo je ozbiljna utakmica bila".

Sada se zakomplicirala situacija u ovoj skupini. Island će biti biti ili ne biti utakmica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovom Euru je svaka utakmica važna i svaka je teška. Jako je bitno da vjerujemo i da se ne predamo. Idemo pobijediti Island. Ovo je Europsko prvenstvo i sve je moguće", optimistično je zaključio izbornik Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo