Omiljeno zeleno čudovište / Avanture slavnog Shreka večeras na RTL-u!

TV premijeru posljednjeg, četvrtog nastavak o zelenom čudovištu DreamWorksove animirane tvornice možete pogledati u subotu u udarnom terminu od 20 sati na RTL Televiziji.

12.4.2014.
11:47
VOYO logo

Borba sa strašnim zmajem, spašavanje princeze i kraljevstva, osnivanje obitelji – sve su  to avanture slavnog Shreka koji se sada dosađuje i koji žudi za novim izazovima i pustolovinama.

Kap koje je prelila čašu bio je dječji rođendan na kojem je shvatio da ga više nitko ne doživljava kao strašno čudovište, već samo celebrity figuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što odjuri s tuluma, Shrek upozna Cvilidreta, koji mu ponudi da proživi jedan dan svoje prošlosti kada je bio pravo čudovište i nije znao Fionu. No ako želi otputovati u drugu dimenziju, Shrek mora učiniti nešto i za Cvilidreta.

Posljednji, četvrti nastavak o zelenom čudovištu DreamWorksove animirane tvornice, iako se oslanja na poznate likove i specifičan humor karakterističan za franšizu, uveo je i nove likove poput Cvilidrete s namjerom da posljednji put osvježi filmski serijal i ostvari uspjeh u kinima poput prethodnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zarada od 752 milijuna dolara u svijetu i prvo mjesto na američkim kino blagajnama tri tjedna zaredom osigurala je sjajnom „Shrek uvijek i zauvijek“ mjesto u povijesti te dostojan oproštaj od omiljenog čudovišta, dok je u sinkorniziranoj verziji za hrvatske mališane poznata hrvatska glumačka družina ponovno podarila glasove likovima iz neobične bajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo