pojačan promet prema moru / Autobus udario u zaštitnu ogradu autoceste A1, stvorila se kolona od 20 kilometara

Image
Foto: Screenshot HAK

Zbog prometne nezgode na 44.km autoceste A1 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, između čvorova Jastrebarsko i Novigrad, vozi se usporeno jednim trakom u koloni dugoj oko 20km

27.8.2016.
9:29
Screenshot HAK
VOYO logo

Autobus pun stranih državljana u subotu je u 6.30 sati udario u zaštitnu ogradu na autocesti A1 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke, između čvorova Karlovac i Novigrad. Jedan mađarski turist teže je ozlijeđen.

Zbog prometne nezgode na 64.km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije naplate Ivanić Grad, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 1,5km, zaustavnim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prometne nezgode na 44.km autoceste A1 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, između čvorova Jastrebarsko i Novigrad, vozi se usporeno jednim trakom u koloni dugoj oko 20km. 

Na 128.km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, oko 4km poslije izlaza Žuta Lokva u smjeru mora, zbog prometne nezgode, HAK poziva vozače na oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče (u oba smjera), A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora) na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom za sada nema dužih čekenja.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i tunela Sveti Rok, te na mostu Gacka i na autocesti A3 između Križa i Nove Gradiške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo