NAJBOLJI NOVI BRITANSKI BEND / Arctic Monkeys na Exitu

Image

U četvrtak, 9. srpnja, prvu večer novosadskog festivala uveličat će mladi punkeri iz Sheffielda.

13.3.2009.
16:17
VOYO logo

Sheffieldski indie punkeri Arctic Monkeys potvrdili su svoj dolazak na Festival Exit, koji će se od 9. do 12. srpnja  održati podno Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.

Popularna četvorka predvođena pjevačem, gitaristom i skladateljem Alexom Turnerom nastupit će u četvrtak 9. srpnja kao headlineri prve večeri na glavnoj pozornici festivala. Arctic Monkeys će predstaviti hitove sa hvaljena dva albuma - "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" i "Favourite Worst Nightmare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovani u Sheffieldu, Monkeysi su bili jedan od prvih bendova koji su za svoj vrtoglavi uspon iskoristili internet i razne servise za razmjenu glazbe. Spomenutim prvijencem u potpunosti su opravdali silan medijski "hype" i oduševili kritiku do te mjere da su, primjerice, kritičari New Musical Expressa "Whatever People Say..." uvrstili na peto mjesto najboljih 100 albuma u povijesti britanske glazbe.

Osim rada u matičnom bendu, Alex je član i psihodelične pop skupine The Last Shadow Puppets čiji je prošlogodišnji album također ocijenjen u superlativima.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo