Game show 'Tog se nitko nije sjetio' / Antonija Blaće u novoj avanturi

Image
Foto: RTL

Možete li nabrojati hitove 'The Beatlesa' ili filmove u kojima je glumio John Travolta? Znate li koje je sve turnire osvojio Goran Ivanišević? Ako su vam ova pitanja jednostavna, onda ste idealan kandidat za osvajanje velikog novčanog iznosa u novom game showu RTL Televizije – 'Tog se nitko nije sjetio'!

6.3.2013.
18:27
RTL
VOYO logo

U novom i drugačijem kvizu natječu se četiri natjecateljska para koji daju opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota.

Možete li vjerovati svom partneru i njegovim odgovorima kada se nalazite pod velikim pritiskom, bez obzira radi li se o vašem prijatelju, ocu, djevojci ili kolegi s posla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL Televizija će u svojoj proljetnoj shemi po prvi puta prikazati game show "Tog se nitko nije sjetio", koji je osmišljen po licenci "Pointless" produkcijske kuće Endemol.

Voditeljska palica povjerena je zvijezdi RTL-a Antoniji Blaće kojoj je ovo veliki izazov! Nakon najvećih studijskih formata poput "Big Brothera" i "Hrvatska traži zvijezdu", Antonija će se nas voditi kroz jedan  od najpopularnijih natjecateljskih formata na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijaviti se možete već danas putem web stanice kviz.rtl.hr ili pozivom na 060 501 502*.

* Cijena 3,49 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 4,78 kn/min za pozive iz mobilnih mreža. PDV uključen u cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pružatelj usluge NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10000 Zagreb, OIB: 59547672558. Podrška korisnicima: radnim danom od 9 do 17 sati na tel. 01 6388 188 ili na customer.care@ccsupport.biz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo