AMBASADORICA KAMPANJE / Antonija Blaće: Stravično je živjeti okružen minama

Image
Foto: RTL

Simpatična voditeljica Antonija Blaće ambasadorica je kampanje protiv mina koja se odvija u suradnji Peugeota Hrvatska, Vlade RH, Francuskog veleposlanstva i RTL Televizije. U kraćem razgovoru otkrila nam je što ju je potaknulo da se angažira u projektu '2008 protiv mina'.

24.10.2013.
16:13
RTL
VOYO logo

"Kako se ne bih angažirala oko nečega što nas još uvijek podsjeća na ratna vremena. Stravično je živjeti okružen minama, nema slobode, nema opuštene šetnje u prirodi, čak i ako znaš na kojem su području, pa misliš da ih možeš zaobići, negdje u podsvijesti pritisak postoji", rekla nam je Antonija.

RTL-ova voditeljica se da će se u ovoj humanitarnoj akciji skupiti što više sredstava  koji će biti donirani Hrvatskom centru za razminiranje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Nadam se da će se skupiti što više sredstava da se napokon i to razminiranje završi. Makar, to su nevjerojatno veliki zahvati", dodala je Antonija te uputila poseban pozdrav.

"Želim uputiti poseban pozdrav svima onima koji na kraju u praksi razminiraju teren i stavljaju svakodnevno svoj život u opasnost", zaključila je 34-godišnja Šibenčanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji žele podržati ovu akciju mogu to učiniti pozivom na broj 060 9028 (cijena poziva je 6,25 kuna iz fiksne i mobilne mreže).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike