matanić režirao najavu / Antonija Blaće postala morska vila naše rukometne reprezentacije

Image

Tim povodom RTL-ova voditeljica Antonija Blaće snimila je najavu za EP koju je režirao nagrađivani Dalibor Matanić

22.12.2015.
10:08
VOYO logo

Što je zajedničko Antoniji Blaće, Daliboru Mataniću i hrvatskim rukometnim reprezentativcima? Na prvi pogled ništa osim što svi pucaju od ponosa kada naša trofejna ekipa kroči na parkete velebnih europskih i svjetskih sportskih dvorana. Na drugi pogled zajednička stavka im je RTL, koji na početku 2016., točnije od 15. siječnja prenosi utakmice Europskog prvenstva u Poljskoj, a na kojem će Hrvatska ići po jedinu medalju koja nam u impresivnoj zbirci nedostaje – europsko zlato.

Image

Antonija Blaće

Image

Antonija Blaće

Tim povodom RTL-ova voditeljica Antonija Blaće snimila je najavu za EP koju je režirao nagrađivani Dalibor Matanić. Atmosfera na snimanju bila je i više nego odlična, a čak ni temperatura koja se spustila gotovo do nule nije uspjela zamrznuti osmijeh na licu naše voditeljice. Antoniji i Daliboru ovo je bila prva suradnja, a rezultat ćete uskoro vidjeti u programu RTL-a. Zasad možemo otkriti da je riječ o traileru kakav u Hrvatskoj još nije viđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam prije radio s rukometašima tako da mi izlet u sportske vode nije nešto novo, ali će zato postprodukcija koja slijedi nakon snimanja biti doista nešto što još nismo vidjeli na našem području", otkrio je ponosno Matanić. O suradnji s Antonijom ima samo riječi pohvale.

Image

Antonija Blaće

"Toliko je profesionalna da je dosadna. Sve napravi bez greške, nema s njom nikakve muke i nemam uopće potrebu vikati na nju. Nimalo zanimljivo", smije se Matanić. Ni on ni Antonija ne propuštaju gledati utakmice u kojima igra reprezentacija, a popularna voditeljica kaže da joj cijeli stan bude u znaku šahovnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zastave vijore, ja se cijela iscrtam u bojama reprezentacije, okupimo ekipu i zdušno navijamo", prepričava Antonija, koja je izuzetno ponosna što je postala dio priče rukometnog ludila koje će prvim danima nove godine zavladati Hrvatskom.

Image

Antonija Blaće

Image

Antonija Blaće

"Vjerujem da će najava probuditi osjećaj nacionalnog ponosa i da će ljudi biti zadovoljni viđenim jer naši rukometaši zaslužuju sve najbolje. I da naglasim - ne samo kad pobjeđuju, nego i kad gube", kaže Antonija koja je ovim projektom na neki način postala morska vila iz istoimene pjesme Daleke obale, a koja je svojevrsna himna naše izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlade snage rukometne reprezentacije pripremaju se za nadolazeće izazove, a sve njihove utakmice, kao i utakmice iz drugih skupina moći ćete od 15. siječnja pratiti samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo