čeka se tjeralica / Ante Todorić je dao iskaz i sada može ići kući čekati: da se njegov otac pojavio u RH - direktno bi išao u Remetinec!

Da je u Hrvatsku stigao njegov otac Ivica Todorić, ne bi se tako slobodno mogao kretati, a glasnogovornika Županijskog suda Krešimira Devčića upitali smo kako bi to izgledalo

20.10.2017.
12:07
VOYO logo

Što se tiče Ante Todorića, on je svoje riješio, dao je iskaz, na Županijskom sudu u Zagrebu je preuzeo rješenje o istrazi, on može ići kući čekati završetak istrage koja može trajati mjesecima, a suđenje i godinama.

No, da je u Hrvatsku stigao njegov otac IvicaTodorić, ne bi se tako slobodno mogao kretati, a glasnogovornika Županijskog suda Krešimira Devčića upitali smo kako bi to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na to pitanje moramo odgovoriti s pretpostavkom da je DORH naložio raspisivanje tjeralice protiv Ivice Todorića. Da je ona raspisana, onda bi policija u RH reagirala kada god bi se on pojavio na teritoriju Hrvatske. Išao bi direktno u Remetinec.

Tjeralica se uvijek raspisuje prvenstveno u nacionalnim okvirima, a ako policija tako smatra, onda raspisuju i međunarodnu tjeralicu. Ona se raspisuje u odnosu na države van EU, a što se tiče država unutar EU, onda govorimo o Europskom uhidbenom nalogu", poručio je Devčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo