KORISNICI DOBILI OBAVIJESTI / ANKETA Pretplate za Facebook i Instagram stigle u Hrvatsku! Evo što nude, hoćete li ih plaćati?

Image
Foto: Čitatelj, Danas.hr / Shutterstock

'Ovisno o tome gdje pretplatu kupite, koštat će 9,99 eura mjesečno na webu ili 12,99 eura putem IOS-a i Androida', ranije su izvijestili iz Mete

10.11.2023.
9:43
Čitatelj, Danas.hr / Shutterstock
VOYO logo

Korisnicima društvenih mreža Facebook i Instagram u Hrvatskoj posljednjih su dana počele stizati obavijesti o uvođenju pretplate.

Korisnici te platforme i dalje mogu koristiti besplatno. a oni koji koriste pretplatu sadržaj će moći pregledavati bez oglasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovisno o tome gdje pretplatu kupite, koštat će 9,99 eura mjesečno na webu ili 12,99 eura putem IOS-a i Androida", ranije su izvijestili iz Mete.

"Želite li se pretplatiti ili nastaviti besplatnu upotrebu naših proizvoda s oglasima? Mijenjaju se zakoni u vašoj regiji pa predstavljamo novi odabir u vezi s načinom na koji vaše informacije upotrebljavamo za oglase. Prije potvrde odabira saznat ćete više o tome kako svaka mogućnost utječe na vas", stoji u obavijesti Mete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitatelj / Danas.hr
Image
Foto: Čitatelj / Danas.hr

Također, iz Mete tvrde da se podaci onih korisnika koji se pretplate neće koristiti za oglase.

Bez obzira na to za koju se verziju odlučite, iz Mete tvrde da su predani zaštiti privatnih podataka svojih korisnika u skladu s vlastitim pravilima, ali i Općom uredbom o zaštiti podataka Europske Unije (GDPR).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Twitter protiv Facebooka, svemir protiv Metaversa: Tko bi pobijedio u borbi? Musk ili Zuckerberg? Pitali smo stručnjake

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo