DA VAS ČUJEMO... / ANKETA Ima dvije svjetske medalje, a sad ga neki razapinju. Treba li Zlatko Dalić ostati izbornik?

Image
Foto: Nick Potts/PIXSELL/RTL

Zlatko Dalić s igračima naravno da ima poraza, ali to su bili porazi u finalima, polufinalima ili pak recimo prvom kolu Lige Nacija kada smo izgubili od Austrije. Posljednji poraz u kvalifikacijama bio je prije dvije godine i sedam mjeseci, a svi znate kako je kasnije završio prvenstvo u Kataru.

16.10.2023.
12:16
Nick Potts/PIXSELL/RTL
VOYO logo

Kako to i uvijek ide u Hrvatskoj, zemlji gdje postoji oko 4 milijuna izbornika, situacija nije ništa drugačija ni danas. Dan nakon gorkog, novog poraza, svi traže krivca u rezultatima.

U četiri dana Hrvatska je izgubila dvije utakmice, prvo protiv Turske u Osijeku, a zatim i od Walesa na njihovom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi misle da bi Dalić trebao otići, ali samo podsjetnik - čovjek je osvojio tri medalje na velikim natjecanjima, što nitko prije njega nije. Što vi mislite, treba li Dalić ostati izbornik?

Dva poraza jesu zasigurno razdrmala reprezentaciju, no i druge reprezentacije znale su nanizati pa kasnije ostvariti vrhunske rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić s igračima naravno da ima poraza i otprije, ali to su bili porazi u finalima, polufinalima ili pak recimo prvom kolu Lige Nacija kada smo izgubili od Austrije. Posljednji poraz u kvalifikacijama bio je prije dvije godine i sedam mjeseci, a svi znate kako je kasnije završilo prvenstvo u Kataru.

Hrvatska i dalje, iako nema sve u svojim rukama, ima velike izglede za EURO u Njemačkoj te se sada treba dobro pripremiti za nadolazeće utakmice u studenome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je sastav Hrvatske za ključni dvoboj s Walesom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo