ANA KARAMARKO: / 'Tajna Mercedesa ne postoji, Tomislava ružno napadaju'

Image
Foto: N1 Televizija

'Tajna auta ne postoji, o toj temi je sve već rečeno i nemam što dodati', kaže Ana Karamarko, supruga šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

11.6.2015.
15:11
N1 Televizija
VOYO logo

Gošća dana emisije N1 Televizije Novi dan s Tihomirom Ladišićem bila je Ana Karamarko, supruga šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

O Mercedesu o kojem se u medijima puno pisalo, ne želi ništa reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tajna auta ne postoji, o toj temi je sve već rečeno i nemam što dodati. Ne doživljavam sebe kao javnu osobu. U medijskom sam poslu godinama i mediji su mi bliski s te strane. Međutim, što se tiče ove specifične situacije, vezano za Tomislava, on je na jedan dosta ružan način izložen medijskom pritisku", kazala je.

Sukob interesa

Podsjetimo, sredinom svibnja, pravdala je svog partnera da mu je ona dala Mercedesov terenac u kojem je vozio oca u bolnicu na Rebro, a ne njena tvrtka. Objašnjavala je da je riječ o službenom vozilu njene tvrtke Drimije d.o.o., te da ga vozi u privatno vrijeme i u privatne svrhe bez ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ipak nije bila u pravu. Naime, Karamarko uopće nije smio voziti Mercedes koji je službeno vozilo tvrtke njegove partnerice. Zakon o cestovnom prometu u članku 91. kristalno jasno propisuje tko smije koristiti službena vozila neke tvrtke. Bilo da su kupljena, unajmljena u rent-a-caru ili nabavljena na leasing, smiju ih koristiti samo zaposlenici te tvrtke.

'Važno je uvijek govoriti istinu'

Bura oko Mercedesa je utihnula, a Ana Šarić i Tomislav Karmarko su u međuvremenu ozakonili svoju vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je podnijela sve napetosti, odgovorila je: "Ja radim svoj posao i pokušavam se uopće ne baviti time. Važno je uvijek govoriti istinu i živjeti tu istinu. To će proći."

Danas/N1 Televizija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo