PITANJE RESTRUKTURIRANJA / Alvarez napustio Hrvatsku: tim ostavio na raspolaganje Anti Ramljaku

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na pitanje o Alvarezovoj ulozi u budućnosti, Ramljak je rekao da će on 'imati priliku u jednom kratkom procesu dati svoju ponudu za restrukturiranje'

11.4.2017.
10:00
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Antonio Alvarez III je, kako se neslužbeno doznaje, napustio Zagreb, piše N1. Alvarez nema namjeru sudjelovati u tenderu, no ako ga se osobno pozove, bit će spreman vratiti se.

Njegov je tim kada je stigao u Hrvatsku ostao u Zagrebu i stavio se na raspolaganje Anti Ramljaku, no nameće se pitanje hoće li on Ramljak angažirati ili će i oni, poput Alvareza, napustiti Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>>Održana primopredaja: Ramljak u društvu Dalić došao u Agrokor i preuzeo kompaniju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Dan u kojem je spašen Agrokor - pao dogovor Vlade, dobavljača i banaka! Ramljak preuzeo upravljanje: 'Alvarez će dobiti priliku'

Na pitanje o Alvarezovoj ulozi u budućnosti, Ramljak je rekao da će on "imati priliku u jednom kratkom procesu koji ćemo mi provesti u sljedeća dva-tri dana dati svoju ponudu za restrukturiranje, između ostaloga i sa svojom konkurencijom, koja je u tom rangu i nakon toga ćemo odabrati tko je najbolji". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alvarez je u Agrokor došao kako bi proveo njegovo restrukturiranje, a nakon donošenja lex Agrokora, Vlada je odlučila kako će izvanredni povjerenik biti Ante Ramljak koji je jučer preuzeo vođenje koncerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo