ALKOHOLOG KOMENTIRAO KOLINDIN NASTUP I ZAKLJUČIO: / 'Na nju su ljubomorne sredovječne žene'; jednu je imenom spomenuo

Image
Foto: Pixsell

Darko Breitenfeld je rekao kako je predsjednica pjevala u Kninu jer joj to donosi političke bodove i ugled u svijetu

11.8.2019.
12:43
Pixsell
VOYO logo

Darko Breitenfeld je psihijatar koji se specijalizirao za utjecaj alkohola na ljude. U intervjuu za Jutarnji prokomentirao je govor i ponašanje Kolinde Grabar Kitarović na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja u Kninu. Naime, bivši je hrvatski predsjednik Ivo Josipović ustvrdio da je predsjednica bila pod utjecajem alkohola, naglasivši kako se to nije samo njemu učinilo.

"Gledao sam velik dio proslave i primijetio sam samo da je ona pjevala. Bila je naglašenije dobre volje, kao kod dodjele medalja u finalu SP-a u nogometu, za proslave drugog mjesta. Ondje je bila daleko bolje raspoložena od Putina i Macrona i time je stekla veliku popularnost u svjetskim medijima. Mislim da je njezino ponašanje na proslavi dio njezina vrlo komunikativno-ekstrovertiranog načina ponašanja, koji u objektivnim okolinama uglavnom postiže velik uspjeh. Ona je najkomunikativnija političarka koju sam vidio", rekao je Breitenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TWITTER SE ZAPALIO OD KOMENTARA NA GOVOR PREDSJEDNICE NA KNINSKOJ TVRĐAVI: /

'A mislili ste da neće zapjevati...'

Image
TWITTER SE ZAPALIO OD KOMENTARA NA GOVOR PREDSJEDNICE NA KNINSKOJ TVRĐAVI: /

'A mislili ste da neće zapjevati...'

Žene ljubomorne na nju

Dodao je kako se kod takvog načina ponašanja može i pretjerivati. Osvrnuo se i na njezino zborsko pjevanje, rekavši kako to donosi bodove u predsjedničkoj kampanji. Zaključio je kako je ona bila "naglašeno komunikativna, a ni u kojem slučaju pijano komunikativna."

Komentirao je i navode o uživanju u kapljici drugih političara. Nije potvrdio da je ijedan od naših političara pretjerao u alkoholu. No, dodao je kako su inozemni često i pogibali zbog čašice viška, a smatra kako podjednako piju i ljevičari i desničari. Dodao je i kako su na Grabar Kitarović ljubomorne sredovječne žene koje šire zle glasine o njoj zbog toga što je "lijepa, pametna i uspješna." Tu je kao primjer naveo predsjedničku kandidatkinju Daliju Orešković, koja "uza svu svoju pamet, nije izrazito komunikativna osoba." Zaključio je i kako se žene slobodnije ponašaju kada popiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alkohol - najjeftinija droga

Breitenfeld je rekao kako pisci i glumci najviše koriste alkohol kako bi "razbudili maštu" ili "da bi mogli bolje izvesti naučeno". Dodao je i kako su umjetnici općenito skloni svim drogama, kao i liječnici.

Na pitanje o istraživanjima koja sugeriraju da Hrvati mnogo piju, alkoholog Breitenfeld je otkrio uzroke takve porazne statistike, ali i objasnio koje piće najlakše dovodi do ovisnosti o alkoholu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alkohol je postao najjeftinija droga i vi kao životni luzer možete na tržnici za samo 30 kuna kupiti najlošiju rakiju za dovoljno kalorija i euforije. Nekada je svijet bio podijeljen na vinaše i rakijaše-viskaše-votkaše, a danas su se svi unificirali u najviše korištenom piću za euforiju. Znate li koje je to? Pivo. Da, pivo. Najjeftinije je i najpristupačniji je put u veću ovisnost. Velika su opasnost ovi voćni radleri, s kojima počinju već i male curice koje vole slatko", zaključio je Breitenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike