Aktivisti Građanske Kosor preimenovali u Alisu

Aktivisti Građanske akcije u srijedu su obilježili početak najkraće predizborne kampanje u Hrvatskoj dosad, pa su pred sjedištem HDZ-a iznijeli nove transparente.

16.11.2011.
14:05
VOYO logo

Pred sjedištem HDZ-a aktivisti su donijeli dva transparenta: 'Alisa, bajka završava za 17 dana' i 'Gasi cajke, pali svijeće, HDZ na vlast više neće'. I ovaj put na mjestu događaja našao se policajac, koji im nije mogao ništa napraviti jer su se aktivisti nalazili na javnoj površini.

Upravo zato iz Građanske akcije poručuju svima onima koji možda ne shvaćaju što su postigli u zadnja dva tjedna, da su uspjeli vratiti javnu površinu građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se sjećate, nas je HDZ-ovska privatna batinaška vojska fizički napadala, zastrašivala, otimala nam transparente i pokušala hapsiti policijom. Ali mi se nismo predavali. Danas se njihovi batinaši nisu usudili promoliti nos iz svoje jazbine, jer smo dokazali da oni ne smiju uredovati na javnoj površini. Oni na to nemaju pravo! Zato svečano objavljujemo da je javna površina ispred zločinačke organizacije napokon vraćena pravim vlasnicima – nama građanima!", poručuju aktivisti.

specijal-201012070191004-Sve akcije Građanske akcije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo