'Ako postanem predsjednica, neću šutjeti'

'Gledam građane kako kopaju po kanatama za smeće. Nikada nisam mislila da ću morati u Hrvatskoj ostavljati hranu u čistim vrećicama kraj kanti za smeće, a to je odgovornost političkih elita.

17.6.2014.
14:42
VOYO logo

Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Hrvatske, izjavila je danas kako ju je sram zbog onoga u što su političke elite pretvorile Hrvatsku. 'Hrvatska ne treba zaokret nego preokret! poručila je Grabar Kitarović za Dnevnik.hr.

'Gledam građane kako kopaju po kanatama za smeće. Nikada nisam mislila da ću morati u Hrvatskoj ostavljati hranu u čistim vrećicama kraj kanti za smeće, a to je odgovornost političkih elita. Moram reći da me je sram', izjavila je Grabar Kitarović danas u Dubrovniku odgovarajući na pitanja novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tolerantni Karamarko

'Predsjednik ima niz načina na koji može i mora voditi brigu o interesima države i naroda. Ako postanem predsjednica, neću šutjeti. Jedini moj razlog za kandidaturu je poboljšati stanje u Hrvatskoj, vratiti ljudima dostojanstvo i ponos. Želim da moja djeca žive u Hrvatskoj, u Hrvatskoj kakvu zaslužujemo', poručila je Grabar Kitarović.

Na pitanje kako se uklapa u 'Karamarkov HDZ' kazala je kako je kod nje uvijek 'prvo država pa onda stranka', no za predsjednika HDZ-a je kazala kako je 'on je vrlo tolerantan čovjek'. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/kolinda-grabar-kitarovic-sram-me-je-sto-gradjani-kopaju-po-smecu-zelim-da-im-vratimo-dostajnstvo---340689.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo