istekao rok zadržavanja / Afera 'stečajni upravitelji': sutkinja i ostatak društva osumnjičeni zbog izvlačenja novca iz tvrtki u stečaju pušteni iz Remetinca

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Odlukom Županijskog suda u Zagrebu nakon uhićenja sredinom prošlog mjeseca bilo im je određeno zadržavanje od 30 dana u Remetincu

19.12.2017.
16:18
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Više nema bojazni da bi stečajni upravitelj Pero Hrkać, sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu Vesna Malenica i poduzetnik Milan Lučić mogli ponoviti kaznena djela, mišljenje je tužiteljstva. 

Podsjetimo, sutkinja Malenica, Pero Hrkać i Milan Lučić zajedno su s Hrkaćevom tajnicom Tatjanom Kušec, te Miroslavom Mitakom i Josipom Debićem osumnjičeni zbog izvlačenja novca iz tvrtki u stečaju, a sada su pušteni iz istražnog zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

Odlukom Županijskog suda u Zagrebu nakon uhićenja sredinom prošlog mjeseca bilo im je određeno zadržavanje od 30 dana u Remetincu. U međuvremenu su ispitani svi svjedoci na koje su okrivljenici mogli utjecati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je postalo pravomoćno i rješenje o privremenom udaljenju s dužnosti Vesne Malenice, a Pero Hrkać skinuti je s liste stečajnih upravitelja, doznaje Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo