ljubav iz mladosti / Afera o kojoj bruji cijeli kraj: Napušta 'brak' s Crkvom zbog vjeroučiteljice koja se nedavno razvela

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

'Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac'

10.9.2018.
17:52
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata Ivica Bačani sigurno napušta svećenički red, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala.

"Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac", otkriva dobro upućen izvor Podravskog lista. Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je fatalna vjeroučiteljica trudna oko tri mjeseca, a od prošlog tjedna i službeno je razvedena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je velika ljubav župnika natjerala ne samo da razori svoj "brak" s Crkvom, nego i jednu mladu obitelj jer vjeroučiteljica ima dvoje malodobne djece koja još ne idu u školu. 

Muž joj je prije dvije godine otišao raditi u Irsku, ali ona je s djecom uporno odbijala otići za njim. Lani je vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i Bačanija na duhovnim obnovama, piše Podravski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo