uhićen zbog prijetnji / 67-godišnji muškarac zbog otkaza prijetio gradonačelniku Skradina: 'Napravit ću veliko zlo u Gradskoj upravi'

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

67-godišnji muškarac u alkoholiziranom stanju prijetio je 38-godišnjoj službenoj osobi zbog gubitka posla

2.10.2017.
17:08
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Osumnjičeni Stipan Pulić, proteklih je četiri mjeseca radio kao sezonski djelatnik Gradskog komunalnog poduzeća u Skradinu, a nakon otkaza prijetio je gradonačelniku Skradina Antoniju Brajkoviću, piše Jutarnji List.

"Nije prijetio direktno meni, već je ulazio u prostorije našeg Dječjeg vrtića koji se nalazi u zgradi Gradske uprave i upozorio odgajateljice da u ponedjeljak ne dolaze na posao, jer je on odlučio u ponedjeljak napraviti veliko zlo u Gradskoj upravi. Da do toga ne bi došlo, prijavio sam ga policiji", rekao je Antonio Brajković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puliću je istekao ugovor na određeno vrijeme koji je imao u Gradskom komunalnom poduzeću, a nakon završene sezone za poslove higijeničara plaže više nije bilo potrebe.

"On je pogrešno zamislio u glavi da ja kao gradonačelnik mogu utjecati na direktoricu komunalnog poduzeća da mu se i tijekom zime produži radni odnos, pa se okomio na mene", kazao je Brajković, piše Jutarnji List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo