POČELI S PRIPREMAMA

ELITNE TRUPE JUŽNE KOREJE SPREMNE SU NA NAJGORE: ‘Imamo plan za eliminaciju Kim Jong Una’

Elitne trupe Južne Koreje u stanju su pripravnosti i spremne su usmrtiti diktatora Sjeverne Koreje Kim Jong Una, ukoliko J. Koreja procijeni da joj prijeti uništenje nuklearnim oružjem koje ta zemlja isprobava, piše CNN.

KIMOVA ATOMSKA BOMBA: ‘Da, Sjeverna Koreja izvela je najsnažniji nuklearni test do sada, ali nas puno više brine jedna druga stvar…’

To je ranije ovog tjedna izjavio ministar obrane J. Koreje, dok je odgovarao na pitanje ima li zemlja plan eliminacije Kim Jong Una.

‘Da, imamo spreman takav plan’, rekao je ministar Han Min-koo.

‘Južna Koreja je razradila generalni plan za targetiranje i korištenje navođenih projektilapostrojenja Sjeverne Koreje, ali i za eliminiranje vodstva te zemlje’, dodao je Han Min-koo.

SJEVERNA KOREJA OPET PRIJETI: ‘Spremni smo ponovno detonirati nuklearnu bombu!’; SAD šalje bombardere

Nuklearna testiranja zabrinula i razljutila Južnu Koreju

Mnogi su dosad prepostavljali da Južna Koreja ima spreman nekakav plan, no izjava ministra obrane svejedno je mnoge iznenadila.

‘Predsjednik bi morao imati tu opciju. Ne predstaviti tu opciju predsjedniku, ne uvježbavati to i imati tu mogućnost, bila bi velika grešla’, mišljenja je Daniel Pinkston sa Sveučilišta Troy.

SVEMIR JE GRANICA: Sjeverna Koreja hvali se novim ‘oružjem’, Kim Jong-un je iznimno zadovoljan

Nedavno uspješno podzemno testiranje nuklearne bombe u Sjevernoj Koreji razljutilo je njihove susjede, pa je Južna Koreja zaoštrila retoriku prema toj zemlji. Sjeverna Koreja je testirala i najnoviji raketni motor, za kojeg J. Koreja smatra kako bi ga mogli koristiti za balističke rakete.

Vodstvo Južne Koreje vjeruje da je Sjeverna Koreja spremna i za šesti nuklearni test, zbog čega su počeli s pripremama za najgori scenarij.

SADA PRIJETI I JUŽNA KOREJA: ‘Izbrisat ćemo Pyongyang nuklearnim raketama!’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr