Saznajte kako postići bolje zdravlje tijela i duha

Kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti napuniti baterije saznajte u knjizi Program Božanskog Zdravlja. Divine Energy Park i net.hr najbržima su podijelili 3 primjerka knjige.

U knjizi Program Božanskog Zdravlja opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, načini i savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, meditacija, pranajame- tehnike disanja…

Program Božanskog Zdravlja je ujedno i osnovni tečaj Parka Božanske Energije. Ovaj sustav je integralan način vježbanja koji vodi pojedinca prema sveobuhvatnom razvoju svoje svijesti.

Vježbajući Program Božanskog Zdravlja naša svijest otvara svoje skrivene potencijale i omogućuje svakom pojedincu da živi kreativan život u zadovoljstvu i zdravlju. Uz pomoć ovog programa ostvarit ćete kvalitetan pristup životu te moći lakše i kreativnije obavljati svoje svakodnevne aktivnosti i obaveze.

Knjiga je napisana na jednostavan i praktičan način. Služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. Sadrži puno ilustracija sa nekoliko stranica u boji, fiziologiju tijela, razne vježbe…
 
…iz knjige…

“Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za svoj rad iz drugih organa i tako dodatno troši naše tijelo. Tijelo s vremenom postaje slabo, tromo i na kraju bolesno. Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost i bolji odnos prema sebi i drugima. Postoji šest načina dobivanja energije: san, prana (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija.”.

Najbržima smo podijelili 3 primjerka knjige.

Dobitnici:
Romina Novak
Maja Vitez
Ljubica Kemenović

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr