STRAVA U SESVETAMA

PREDATOR PRATIO DJEVOJČICU PA JE NAPAO U HAUSTORU: Susjedi ga prebili pa objavili njegovu fotografiju

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjaka na području Sesveta kojeg sumnjiče za kazneno djelo zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Pedofil je dijete napao u stubištu, a uhvatili su ga susjedi, piše dnevnik.hr.

Uhićen je jučer oko 20 sati na području Sesveta, a policija ga i dalje obrađuje. S detaljima slučaja još uvijek ne izlaze u javnost.

Pedofila su na djelu uhvatili stanari zgrade te susjedi djevojčice koju je napao.

Susjedi spasili djevojčicu

‘Htjeli bismo pohvaliti susjede koji su pomogli u otkrivanju ovog kaznenog djela’, kazali su iz PU zagrebačke.

Kako navode građani, muškarac je djevojčicu pratio do ulaza u zgradu, a kad su se našli u haustoru, muškarac joj je rukom prekrio usta te je prisilo da siđe u podrum te joj prijetio ubojstvom. Djevojčica je u jednom trenutku ipak vrisnula, što je alarmiralo susjede koji su pretukli pedofila te pozvali policiju.

Žrtva je mlađa od osam godina

Dob djeteta policija ne želi otkriti, a nepotvrđene informacije govore da je riječ o djetetu mlađem od osam godina.

Na društvenim mrežama već se širi fotografija muškarca kojeg su susjedi snimili po dolasku policije. Informacije o tome došle su i do učitelja u obližnjoj osnovnoj školi koji također upozoravaju roditelje na pedofila.

Navodno je riječ o pedofilu koji je već uhićivan zbog sličnih kaznenih djela, no policija to još ne želi potvrditi, ali ni demantirati.

Tijekom poslijepodneva Facebookom je počela kružiti fotografija napasnika.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr