Mobitel emporiaTALKcomfort dobili su…

Idealno rješenje za sve koji žele samo telefonirati i slati poruke. Emporia Telecom, vodeći proizvođač mobilnih telefona za jednostavnu uporabu, predstavila je hrvatskom tržištu model emporiaTALKcomfort, kompaktnu verziju klasičnog emporijinog mobitela koji uspješno spaja vrhunski dizajn s privlačnom jednostavnošću. A mi smo dvoje čitatelja nagradili s mobitelom.

Sretni dobitnici su:

Margareta Gluhak, Zagreb
Franjo Horvat, Sisak

Novi emporiaTALKcomfort mobitel je moderniji, manji, lakši, tanji i neodoljivo jednostavan, s glavnim fokusom na komunikaciju putem poziva i sms poruke te upotrebu telefona bez izbornika – korištenjem bočnih tipki za pristup svim bitnim funkcijama.

Zahvaljujući fokusu uređaja isključivo na komunikaciju putem poziva ili SMS-a s drugim osobama vrijeme razgovora povećano je s dva na četiri sata, a vrijeme trajanja baterije na 400 sati.

EmporiaTALKcomfort olakšava slanje i primanje tekstualnih poruka pomoću direktne tipke dostupne s bočne strane telefona. Zahvaljujući opciji povećanja znakova, moguće je prilagoditi veličinu slova na ekranu kako bi se lakše čitale poruke.

Telefon ima 250 mjesta za unos telefonskih brojeva u imeniku, s mogućnošću odabira pet najvažnijih brojeva na vrhu imenika. Velike tipke olakšavaju biranje brojeva i slanje tekstualnih poruka.

Podsjetnik i alarm lako su dostupni putem bočnih tipki i pouzdano će vas obavijestiti o sastancima i rođendanima. Integrirana LED svjetiljka i kalkulator se mogu uvijek lako uključiti kada su potrebni. S prilagodljivim zvukom slušalice i zvučnicima prilagođenim slušnim aparatima, emporiaTALKcomfort nudi vrhunsku kvalitetu zvuka.

emporiaTALKcomfort dostupan je ekskluzivno u T-mobile ponudi po cijeni od 348 kuna.

Dvoje najsretnijih čitatelja darujemo sa dva mobitela!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr