Stiže nam najmoćnija skupina tehnoloških investitora

Predsjednik Josipović je na svom Facebook profilu objavio kako je uspio izlobirati da u Hrvatsku dođu Geeks on a Plane (GOAP), grupa u kojoj su neki od najutjecajnijih američkih investitora i internetskih poduzetnika.

“Poštovani prijatelji,

Sa zadovoljstvom Vas mogu izvjestiti kako je naša zajednička akcija lobiranja prema GOAP-u uspjela te je Zagreb uvršten na vrlo kratak popis zemalja koje će posjetiti jedna od najmoćnijih skupina tehnoloških investitora.

Loptica je sada u našem dvorištu.
Moramo svi zajedno dokazati kako su Hrvatska i regija pravo mjesto na kojem ne samo da nastaju sjajne i inovativne ideje, nego da smo u stanju ponuditi znanje, ljude, okruženje, energiju i poslovni okvir u kojem te ideje mogu uspjeti i uspješno se razvijati.

Lakši dio posla smo obavili, na nama je da se u slijedećih nekoliko mjeseci pripremimo, da Hrvatsku predstavimo u najboljem mogućem svjetlu i da od “geekova s aviona” osiguramo ne samo njihove investicije nego da upijemo i iskustvo i znanje koji oni sa sobom donose”, napisao je Josipović na Facebooku.

Podsjetimo, članovi grupe Geeks on a Plane, koju je pokrenuo Dave McClure, imaju za mislju u cijelom svijetu širiti znanja o trendovima na internetu i novim tehnologijama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr