Neskvakidašnja akcija koja je digla Hrvatsku na noge!

Nesvakidašnja akcija potpore nogometnoj reprezentaciji uoči utakmica u Poljskoj i Ukrajini izazvala je pozornost građana Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita.

Na prometnim lokacijama tih četiriju gradova „osvanule“ su govornice smještene na umjetnoj travi prepoznatljiva crveno-bijelog motiva, uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore nogometnoj reprezentaciji. Ubrzo su se najodlučniji prolaznici primili megafona i spontano počeli izvikivati poruke potpore domaćoj repki.

Tako su se uz šetnicu na Dravi u Osijeku, na riječkom Korzu, na splitskoj Rivi i na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zaorile srčane poruke potpore poput: „Borite se do finala – mi vas bodrimo do kraja!“, „Neka vatra i dalje gori – Naši su najbolji“ i „Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama“.

Na govornici na splitskoj Rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić. On je reprezentativcima poručio neka hrabro idu do kraja i da je cijela Hrvatska uz njih. U Zagrebu govornici nisu mogli odoljeti ni popularni Rene Bitorajac i Mario Petreković, čiji je poruka potpore prerasla u pravi mali šou.

Marijevu poruka, kao i mnogobrojne druge poruke građana imat će priliku pogledati i Vatreni, u svom poljskom kampu uoči prve utakmice s Irskom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr