Maradona htio zavesti seksi glumicu, ali mu kćer pokvarila plan!

Kćer jednog od najvećih nogometaša svih vremena Diega Maradone otkrila je tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji u Argentini zabavnu priču o svome ocu i slavnoj holivudskoj glumici Salmi Hayek.

Dalma Maradona je u emisiji Arrob@n ispričala kako je spriječila svoga oca da 2006. tijekom filmskog festivala u Cannesu zavede prelijepu meksičko-američku glumicu Salmu Hayek.

“Bili smo na zabavi kada su se pojavili Salma i Javier Bardem. Tada sam već htjela postati glumica, pa sam se upustila u razgovor s Javierom. No, kad sam se okrenula, vidjela sam svoga starog i Salmu kako plešu i zabavljaju se. Prošao je cijeli sat, oni su još uvijek plesali, a ja sam rekla ‘OK, sad je dosta’. Rekla sam tati da mi se spava i da moramo ići. Ne možete zamisliti kakvim me je izrazom lica pogledao”, uz smijeh je prepričala Dalma koja je u vrijeme opisanog događaja imala 19 godina.

Dodala je da ju je Diego pokušao prevariti, legavši u krevet potpuno odjeven i s cipelama na nogama. Plan mu je bio iskrasti se iz sobe kada Dalma zaspi, ali kćer ga je otkrila i upropastila mu ideju.

“Upropastila sam mu noć sa Salmom Hayek”, zaključila je Dalma.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr