NESAVJESNOST NA DJELU

LJUTA NA SUVOZAČICU U AUTU ISPRED SEBE: “Molim vas da joj opalite šamarčinu u moje ime”

Jedna je vozačica revoltirana zbog poteza koji je učinila suvozačica u automobilu ispred nje na cesti dubrovačkom lokalnom portalu uputila pismo. U pismu je zamolila građane da ženskoj osobi o kojoj govori “opale šamarčinu u njeno ime”, ako je prepoznaju.

Voziti se u automobilu i kroz otvoren prozor izbaciti neugašenu cigaretu jedan je zasigorno među najglupljim potazima koje netko može napraviti, posebice kad smo usred sezone požara. Svjesni su toga i Dalmatinci kojima je u proteklih nekoliko tjedana imovina svako malo bila na kocki, a neki među njima bez dijela svoje imovine su i ostali. Ne čudi stoga nimalo što na glupost s početka priče sad već reagiraju i s osobnim javnim pozivima i prozivkama. Upravo jedno takvo pismo poslala je jedna čitateljica u redakciju Dubrovačkog dnevnika moleći ih da ga objave.

Glup čin

 

“Radi se o tome da sam danas vozeći se iz Dubrovnika imala ‘čast’ svjedočit jednom iznimno glupom činu. Vozili smo u koloni i u Brsečinama je iz auta ispred mene, sa suvozačeve strane izbačen ćik kroz prozor (upaljen)”, napisala je između ostalog čitateljica navodeći kako su u automobilu, kojeg je detaljno opisala, bile dvije ženske osobe. Potom je uputila i javnu molbu.

“Ovim putem bih molila, ako netko prepozna o kojoj se osobi radi da joj opali šamarčinu u moje ime, a i u ime svih ljudi čiji su posjedi u ovim nedavnim požarima izgorjeli. Još jednom ponavljam, radi se o suvozačici”, napisala je čitateljica Dubrovačkog dnevnika.

Dubrovački dnevnik/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr