Upoznajte Richa Halla, zvijezdu mrkog pogleda koji puni najveće dvorane svijeta

14.11.2013.
8:55
VOYO logo

Čovjek kojeg ćemo predstaviti jedan je od legendarnih komičara koji je američku publiku osvajao još 80-tih kao redovit gost najutjecajnijeg komičarskog programa Saturday Night Live.

Da bi ga hrvatska publika mogla gledati uživo preletjet će preko 8.000 kilometara, i predstavit se kroz dva različita nastupa u sklopu međunarodnog festivala London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije. Njegovo ime je Rich Hall. A ako niste znali, upravo je on inspirirao kreatora Simpsona Matta Groeninga za lik barmena Moe Szyslaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/iwOG-64Zeao

Jednom prilikom je u emisiji Top Gear (emitira ju i naš HTV) ispjevao pjesmu o automobilu Rover 25. Preporučamo da i to pogledate kao uvertiru u festival smijeha 7. i 8. prosinca u Lisinskom. Bit će vam kristalno jasno kojom brzinom radi mozak ovog komičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije i Richeve nastupe: u velikoj dvorani, subota 7.12. od 20 sati u programu Comedy Gala ili dan kasnije u maloj dvorani s početkom od 21.30 sati kad će predstaviti potpuno drugačiji, vlastiti stand up show!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo