The Cranberries će nazdraviti rakijom za koncert u Beogradu

Članovi irskog benda 4. decembra prvi put nastupaju u Srbiji

28.11.2012.
18:17
VOYO logo

Irski bend The Cranberries, koji će održati koncert 4. decembra u Hali sportova na Novom Beogradu, izrazili su želju da tokom svog boravka u Beogradu probaju rakiju i najavili dan druženja sa fanovima.

Naime, pošto će im ovo biti prva poseta Srbiji, Dolores O’Riordan i momci će se prošetati Knez Mihailovom, Kalemegdanom i Skadarlijom, a pošto su čuli za srpsko nacionalno piće, uveče će posetiti "Rakia Bar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan koncerta najavili su druženje sa fanovima i poručili su da će dati sve od sebe na bini.

Predugo ste čekali naš prvi nastup u Srbiji i zaista se radujemo koncertu u Beogradu. Gorimo od nestrpljenja da izađemo na scenu! Daćemo sve od sebe i jedva čekamo da vidimo reakciju publike. Sviraćemo kombinaciju novih pesama i starih hitova – poručio je bubnjar Fergal Lauler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako saopštava organizator koncerta Kombank arena, članovi benda su imali poprilično skromne zahteve. Pevačica Dolores O’Riordan imaće svoju garderobu presvučenu u crno, dok će ostali članovi benda deliti jednu za koju nisu imali posebne zahteve o izgledu. Bend svuda ide sa svojom kuvaricom koja se brine o obrocima za celu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najpopularnijih muzičkih grupa devedesetih, The Cranberries su prvi veliki uspeh postigli baladom "Linger", a zacementirali hitom "Zombie". Do sada su objavili šest albuma, od kojih su se četiri dospela među top 20 na Bilbordovoj listi.

Na svetsku muzičku scenu su se, nakon sedmogodišnje pauze, vratili u februaru albumom "Roses" i novom velikom svetskom turnejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se nabaviti po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE šoping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na http://www.kombankarena.com/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo