Snimi film! (i prodaj ga za 10 lipa)

Može li film od 20 sekundi imati svoj početak, sredinu i kraj? Dramu? Akciju? Emociju? Mi tvrdimo da može.

16.3.2010.
13:42
VOYO logo

Filmaši!

Amateri i profići, redatelji i glumci, pisci i snimatelji, producenti i montažeri! Gaferi, asistenti, tonci, skladatelji, koordinatori i svi oni koji još uvijek ne znaju što točno na filmskom setu žele raditi, ali znaju da žele biti tamo i stvarati film!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San svakog filmaša je snimiti dugometražni film. Kad shvatimo da nam za to treba puuuuuuuno puno novaca, odlučimo snimiti kratki film. A što ako kratki film učinimo još kraćim?

Radionica pod nazivom Tri - šest -pet sve filmske entuzijaste i snimiti 365 filmova u trajanju do 20 sekundi. Filmovi će potom biti prodavani po 10 lipa odnosno u paketu za 36 kuna i 50 lipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosni vlasnik/ca paketa filmova će godinu dana, svaki dan na mail primiti jedan kratki film koji će mu/joj možda dati važnu pouku, motivirati ga/ju za izazove koji ga/ju čekaju ili jednostavno razveseliti.

Želja je stvoriti fond financijskih sredstava, kontakata međusobnog poštovanja za hrvatske nezavisne autorske projekte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki film je autorski rad njegovih stvaralaca.

Cilj radionice i projekta 365 je stvoriti utočište za vas, mlade željne filmske proizvodnje na kojoj ćete kroz kreativni proces, vlastite greške i uspjehe naučiti najviše što možete o filmskoj proizvodnji. Radionica je otvorena za vas kako biste se okušali u svim filmskim djelatnostima, proširili svoje obzore i produbili svoje praktično, primjenjivo znanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je radionica za vas ukoliko: - želite provesti nekoliko izrazito kreativnih dana smišljajući i snimajući svoje, autorske filmove, graditi neprocjenjivo filmsko iskustvo i steći velik broj kontakata sa vama sličnim filmskim entuzijastima - ste željni filmskog iskustva, ako mislite da biste sve dali da se možete ujutro probuditi i sa punom termosicom otići na set, ili jednostavno imate 101 ideju za super kratki filmić, no nikako da pronađete okruženje u kojemu ćete isti realizirati...

Radionicu će voditi producent projekta 365Matija Radeljak, nezavisni producent i redatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radionica započinje 21. ožujka.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo