Prvi dan ZSK-a ugošćuje Mesića i njegovu 'Bilancu'

U knjižari Profil Megastore 11. svibnja u 12 sati otvara se 7. Zagrebački sajam knjiga.

10.5.2010.
12:45
VOYO logo

Knjigu Tango: Studija u hrđavo crvenom će uz jednog od najzanimljivijih autora mlađe generacije predstaviti Biljana Kosmogina, Tonko Maroević i Jagna Pogačnik.

Raznovrstan program biti će nastavljen u 17 sati serijom događanja Nakladnici predstavljaju gdje će biti govora o knjizi Mihaela Arcibaševa, Sanjin u nakladi Disputa. Titulu romana s famom najvećeg književnog skandala 20. stoljeća obrazložit će Irena Lukšić i Boris Senker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201005060424006 Slijedi serija tribina Do posljednjeg slova s početkom u 18.30 sati, a biti će predstavljena knjiga Borisa Pavelića, 10 boljih godina: Bilanca građanina-predsjednika Stjepana Mesića u nakladi Novoga Libera i Novoga lista. Raspravu na prikaz političkog djelovanja Stjepana Mesića održat će osobno bivši predsjednik RH, Stjepan Mesić, Ivica Đikić i Slavko Goldstein.

U 20 sati u sklopu ZSK specijala Novi ženski glasovi hrvatske književnosti biti će održan okrugli stol. Raspravu na temu rastućeg broja uspešnih autorica na hrvatskoj književnoj sceni moderirat će Jadranka Pintarić, a sudjelovat će Maja Hrgović, Sibila Petlevski, Milana Vuković Runjić, Dora Kinert Bućan i Sanja Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinstveni spoj afirmiranih i novih autorica pokrenut će raspravu o potencijalima ženskih glasova u hrvatskoj književnosti i budućim trendovima koje uspješnost autorica donosi.

Ulaz na sve promocije za vrijeme Sajma je slobodan, a posjetioci će moći kupovati kompletan asortiman domaće knjige i najnovijih naslova s 20% popusta, dok će pojedini naslovi biti sniženi i do 70%. Dodatne informacije o događanjima i autorima na Zagrebačkom sajmu knjiga, biti će dostupne na web stranici www.zsk.profil.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona

Još iz rubrike

Image

Artistico predstavlja zanimljiv festivalski program i poziva na najkreativniju nabavku poklona