„Prodidži“ na „Exit“ stiže sa svojim „Warriors dance festivalom“ (VIDEO)

Prvi put će se, u istoriji „Exit“-a održati festival unutar festivala

29.4.2013.
14:19
VOYO logo

Sastav "Prodidži" ponovo dolazi na "Exit", ali ovoga puta sa svojim putujućim spektaklom "Warriors Dance", tako da će od kada "Exit" postoji, ovo biti prvi put da će se biti održan festival unutar festivala.

"Prodidži" je 1995. godine prvi put održao koncert u Beogradu. Godine 2009. su nastupali na glavnoj bini "Exit" festivala, a snimak tog koncerta su čak ubacili i u spot za numeru "The Hospital", a zatim su i svoj "Warriors dance festival" doneli na Kalemegdan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa manji spektakl se ne očekuje ni ove godine, na Petrovaradinu.

- Beogradski "Warriors dance festival" je bio neverovatno iskustvo. Dobili smo na hiljade pisama fanova koji su insistirali da se "Warriors dance" i ove godine desi u Srbiji i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u okviru "Egzita", jednog od najpriznatijih svetskih muzičkih festivala - rekli su članovi "Prodidžija" povodom nastupa u Novom Sadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodidži" nam ove godine, u okviru putujućeg festivala, dolazi u potpuno novom izadnju. Oni će biti praćeni velikim brojem vrhunskih izvođača. a imaće i scenografiju koja će za cilj imati da dočara slobodu duha i da napravi pozornicu za audio - vizuelni doživljaj koji nikoga ne bi trebalo da ostavi ravnodušnim. Cela tvrđava će biti dekorisana urbanim umetničkim, a od Prodidžija se očekuje da izvedu sve hitove koji obeležili njihovu karijeru, od „Firestarter“, „Smack My Bitch Up“ i „Voodoo People“ do pesama sa najnovijeg albuma koji nosi radni naziv „How To Steal A Jet Fighter“.

Ovo je jedino izdanje Warriors dance festivala u Evropi ove godine a uz Prodidži, kao najveće zvezde, pred ubliku Egzita će i di-džej Freš sa svojim živim nastupom, ali i Feed Me, The Protoypes, Brookes Brothers. Takođe, deo ovog specifičnog Warriors dance festivala na Egzitu biće i naš bend Eyesburn i South Central koji su nastupali i sa Rage Against The Machine i Pendulumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte najavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo