Ne posve nemoguća priča iz bliže budućnosti

Tamara je studentica psihologije koja nakon obiteljske tragedije postaje opsjednuta smislom svog postojanja.

1.4.2011.
15:09
VOYO logo

U potrazi za suvislim odgovorima, Tamara u svojoj glavi raspreda ideje o kaosu, vječnosti i ništavilu, dok se u stvarnosti susreće s neobičnom galerijom likova: starcem koji gaji čudnu sklonost prema šampitama i vjeruje u prijenos duše putem pogleda, slikaricom koja voli slikati jednoroge i pećnice, psihijatricom koja psihoanalizira likove iz sapunica, a u normalnim ljudima vidi ludilo.

Na tom putu joj pomaže prijateljica koja je pobornica ''kulta sive trenirke'', a odmaže kradljivac biti – biće koje stanuje u noćnim morama i stvarima oduzima njihovu bit čineći ih praznim ljušturama bez sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom duhovitom, a istodobno vrlo pronicljivom romanu upoznat ćete običan, svakodnevan, a ipak pomalo nadrealan Zagreb u skoroj budućnosti.

Radnja se odvija 2017. godine u vašem i našem susjedstvu – u Vrbanima, Draškovićevoj, Vinogradskoj... Brod za Lajku, prvi roman psihologinje Tomice Šćavine, povest će vas na unutarnje i vanjsko putovanje s kojeg ćete se vratiti bogatiji za jedno neobično i vrijedno čitateljsko iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o knjizi saznajte na www.brodzalajku.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo