FOTO: / Glumačka elita na BOK festu u Bjelovaru

Na 8. BOK festu u Bjelovaru okupili su se brojni priznati glumci poput Ivice Vidovića, Vedrana Mlikote, Danka Ljuštine, Špire Guberine koji su dio vremena proveli i u izlogu salona za namještaj.

9.5.2010.
15:43
VOYO logo

Trećom po redu izložbom glumaca u otvoren je BOK fest koji su među ostalim uveličali i Vera Zima, Dora Fišter,Ana Begić, Bogdan Diklić. Goran Navojec, umjetnički direktor Bjelovarskih dana kazališta izjavio je za 24 sata kako se recesija osjeća na svakom koraku pa da su cijene ponuđene za glumce u izlogu ispod njihovog renomea.

Vera Zima koja se prvi put našla u izlogu je pak za isti list dodala kako je njoj to bio nesvakidašnji događaj te da je uživala gledati publiku iz ove nove perspektive. A iako su glumci bili ponuđeni na prodaju pa i licitirani nijedan od 'ekponata' nije prodan iz suosjećanja prema građanima kojima nisu htjeli uzimati prijeko potreban novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navojec nije propustio ni bocnuti političare pa je tako za Večernji list rekao kako izložba postaje čudo i za sudionike i za posmatrače. te da iz nje svatko može izvući pouku.

"A najbolje bi bilo da to učine političari. No nažalost, to teško dopire do njihovih glava. Stoga im poručujem da upišu kazališnu Akademiju jer tada će moći uvjerljivje glumiti", rekao je Navojec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu BOK-a je Bogdan Diklić i predstavio svoju knjigu O glumi bez glume, a odigrat će se i rukometni turnir u kojem će snag odmjeriti- glumci i političari. Prihod ide u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo