Zamjenica ministra digla lažnu uzbunu u policiji

Zamjenica ministra pravosuđa u nedjelju je digla lažnu uzbunu u zagrebačkoj policiji. Nazvala je kukajući kako joj je ukraden auto u kojem su bile njene osobne stvari. Kada su policajci već bili u opširnoj potrazi, dogodio se veliki obrat!

“Ukrali su mi auto, molim vas, probajte nešto učiniti, unutra su mi osobne stvari”, govorila je očajna žena koja je u nedjelju nazvala dežurnog službenika Policijske uprave zagrebačke. Kada se saznalo da je nesretna žena zamjenica ministra pravosuđa Sandra Artuković-Kunšt, prijava je iskočila iz rutinske kolotečine. Artuković-Kunšt policiji je rekla kako je 12 godina star Mercedes A klase ostavila na parkiralištu blizu svog doma te da ga po njenom povratku ondje više nije bilo.

Zaboravila gdje je parkirala

Policija je krenula u opširnu potragu. Opis auta je proslijeđen svim ophodnjama koje su gotovo dva sata češljale ulice, parkirališta i garaže. I dok su oni tragali, dogodio se obrat. Ministrova zamjenica ponovno je nazvala i izvijestila policiju da se sjetila da je auto parkirala na drugom mjestu. Uljudno se ispričala i rekla da zbog silnih obveza jednostavno ne zna “gdje joj je glava”.

“Ma cijela je gungula trajala svega 45 minuta. Vozila sam djecu na sportske aktivnosti i zaboravila sam da sam auto parkirala dvije ulice dalje. Jako mi je bilo neugodno kad sam shvatila da sam podigla lažnu uzbunu”, prokomentirala je za Jutarnji list.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr