Pismo Svetom Nikoli koje će vas rasplakati

“Ja sam bio dobar, ali i malo sam bio neposlušan pa te ja molim ne treba meni nikakav poklon – samo želim da ako možeš pomoći da moji roditelji nađu nekakav posao da možemo imati novce za hranu…’

Dirljivo pismo štićenika Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica proširilo se društvenim mrežama. One koji su da pročitali nije ostavilo ravnodušnima. Dapače, mnoge je rasplakalo.

Evo što je Danijel napisao Svetom Nikoli:

“Dragi Sveti Nikola: Ja sam bio dobar, ali i malo sam bio neposlušan pa te ja molim ne treba meni nikakav poklon – samo želim da ako možeš pomoći da moji roditelji nađu nekakav posao da možemo imati novce za hranu i obuću i da platimo dugove i režije i da moja teta ozdravi. Ako mi možeš to ispuniti, bit ću jako zadovoljan. Živio ti meni sto godina, sretne blagdane želi ti tvoj Danijel”.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr