U NISKOM STARTU

UTRKA ZA ŠEFA SDP-a: Kandidat Ostojić objavio koji će drug biti direktor njegove kampanje

Jedan od članova stranke koji su iskazali namjeru kandidirati se za novog predsjednika SDP-a, Ranko Ostojić, otkrio je tko će biti šef njegove kampanje.

“Na unutarstranačkim izborima SDPH direktor moje kampanje bit će moj drug Peđa Grbin“, kratko je napisao Ostojić u objavi na Facebooku.

Osim njega, do sada su kandidature istaknuli i Tonino Picula i Domagoj Hajduković, ali i disidentica Aleksandra Kolarić koju bi, da bi se mogla kandidirati, stranka najprije treba vratiti u članstvo iz kojeg je isključena prije tri godine. Još nekolicina SDP-ovaca razmišlja o kandidaturi.

SVE VIŠE KANDIDATA ZA ŠEFA SDP-a: U utrku ulaze još dvojica, nekadašnji ministar okrenuo leđa Milanoviću

Pozvao na suzdržavanje od vrijeđanja

Prethodno je, također na Facebooku, Ostojić pozvao sve prijatelje na toj društvenoj mreži da se “suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka”.

“Dragi prijatelji na fejsu, molim sve one koji imaju potrebu svojim statusima i komentarima sudjelovati u kampanji SDP-a da se suzdrže od bilo kakvog vrijeđanja, omalovažavanja i neprimjerenih poruka. SDPH ima svoja demokratska pravila i načela kod izbora. Zato vas molim da poštujete sve kandidate, kao i njihove simpatizere”, napisao je Ostojić.

Iako je nije imenom spomenuo, Ostojić je tom porukom očito aludirao na SDP-ovu disidenticu Aleksandru Kolarić. Otkako je javno iskazala ambiciju da se i ona kandidira za predsjednicu stranke, uz uvjet da je Predsjedništvo SDP-a prethodno vrati u stranku iz koje je siključena poktkraj 2013. godine, postala je metom žestokih napada i uvreda.

BORBA ZA MJESTO ŠEFA SDP-a: Ljutiti Milanović spustio slušalicu Miljeniću nakon što mu je najavio kandidaturu

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr