TRAŽIO MINISTRE I GENERALE?

DRAMA ISPRED ZGRADE HRT-A: Rastrojeni muškarac došao s bombom i prijetio da će se raznijeti!

Zagrebačka policija potvrdila je da je jutros pred portu Hrvatske radiotelevizije (HRT) došao rastrojeni muškarac s ručnom bombom prijeteći da će se raznijeti, ali je incident prošao bez ozlijeđenih jer je bombu predao policijskim djelatnicima koji su stigli na intervenciju.

Prijetio je da će se raznijeti navodeći neke osobne zahtjeve i probleme, te kasnije predao bombu protueksplozijskoj službi Policijske uprave zagrebačke. Nema ozlijeđenih osoba ni ugroze života, kažu u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o bivšem branitelju, a od djelatnika na porti je tražio da mu zove “ministre i generale” i želio razgovor s ministrom branitelja Tomom Medvedom.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a muškarca u dosta teškom psihičkom stanju pregledali liječnici i prema neslužbenim informacijama prevezen je u bolnicu.

Slavonska avenija i Marohnićeva ulica bile su privremeno zatvorene za promet i oko 10,30 sati ponovno otvorene nakon što je muškarac predao bombu, izvijestili su iz PUZ.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr